Main menu

Х Научно-практическа конференция От науката до леглото на болния Новите реалности в условията на пандемия

Фондация „Академия-Кардиология”, Фондация „Логартис”, „Арбилис“ ООД, съвместно с Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България и Българско научно дружество по фармация организират десето юбилейно издание на Х Научно-практическа конференция От науката до леглото на болния Новите реалности в условията на пандемия. Форумът ще се проведе в периода 30 септември – 3 октомври 2021 г., в хотелски комплекс Сол Несебър Ризорт, гр. Несебър.

Превърналата се в традиция конференция привлича едни от най-изтъкнатите специалисти и експерти в областта на кардиологията, ендокринологията, съдовите заболявания, затлъстяването и др.
Конференцията е еднo от най-посещаваните медицински събития и предизвиква огромен интерес за кардиолози, пулмолози, ендокринолози, невролози, ОПЛ, специалисти по съдова хирургия и ангиология и анестезиология.

Председател:
проф. Борислав Георгиев
Членове:
проф. Атанас Кундурджиев
проф. Боряна Делийска
проф. Георги Момеков
проф. Елина Трендафилова
проф. Мария Орбецова
доц. Лилия Демиревска
доц. Мария Димова
доц. Наталия Чилингирова

За участие във форума се попълва регистрационна форма и се заплаща обявената регистрационна такса.

На www.arbilis.com ще може да направите онлайн регистрация до 20 септември 2021 г.

Плащането може да бъде извършено:

♦по банков път :

получател: „Арбилис” ООД, „УниКредит Булбанк“ АД, BIC код: UNCRBGSF IBAN:BG46UNCR96601036210306

♦на място – регистрационното бюро в х-л Сол Несебър Ризорт, Несебър.

Регистрационни такси

Ранна регистрация1
Лекари и служители на фирми – 30.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 10.00 лв

Късна регистрация и регистрация на място2
Лекари и служители на фирми – 40.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 20.00 лв

Онлайн регистрация3
Лекари и служители на фирми – 30.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 30.00 лв

Регистрационната такса включва достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали и сертификат за участие.

Ранната регистрация е до 30 август 2021 г.
Късната регистрация е в периода 30 август – 29 септември 2021 г.
Регистрацията на място е на 30 септември 2021 г. на регистрационното бюро в х-л Сол Несебър Ризорт, Несебър.

Забележка: Регистрацията за студенти, специализанти, докторанти и фармацевти е безплатна. Студентите, специализантите, докторантите и фармацевтите трябва да представят документ, удостоверяващ статута им.

Повече информация за форума можете да получите на:

„Арбилис” ООД
София 1142
Бул. „Патриарх Евтимий” 19А
Тел.: 02/ 989 88 77, факс: 02/ 950 17 16
Е-mail: events@arbilis.com
Web адрес: www.arbilis.com

Лични данни
Контактна информация
Регистрация

♦ Регистрационната такса включва достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали и електронен сертификат за участие.

Ние използваме Вашите лични данни за нашето настоящо и потенциално бъдещо сътрудничество и ще ги запазим в процеса на съвместната ни дейност. Ние събираме и обработваме данни за контакт, данни за професионална квалификация, публикации и др., като някои от тях идват от публични източници, особено уебсайтове (правно основание: член 6, параграф 1, буква б) и е) GDPR). Можете да намерите допълнителна информация относно защитата на личните данни в Арбилис ООД и Вашите права тук: http://arbilis.com/privacy.html.

Цените са на човек, в съответното помещение и включват три нощувки на база всичко включено в цената. Хотелската резервация е валидна само след заплащане на нощувките и попълване и изпращане на регистрационен формуляр не по-късно от 17 септември 2021 г.
*Настаняване в двойна стая е възможно само при изрично посочване на второто лице в стаята. При настаняване на един човек се заплаща единична стая.

*В изпълнение на ЗЛПХМ, поради наличието на информация за лекарствени продукти по лекарско предписание в организираните от АРБИЛИС ООД научни форуми, се забранява достъпа на лица, които не са Медицински специалисти, в изложбената зона и в лекционната зала.


Comments are closed.