Main menu

Х Научно-практическа конференция От науката до леглото на болния Новите реалности в условията на пандемия

Фондация „Академия-Кардиология”, Фондация „Логартис”, „Арбилис“ ООД, съвместно с Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България и Българско научно дружество по фармация организират десето юбилейно издание на Х Научно-практическа конференция От науката до леглото на болния Новите реалности в условията на пандемия. Форумът ще се проведе в периода 30 септември – 3 октомври 2021 г., в хотелски комплекс Сол Несебър Ризорт, гр. Несебър.

Превърналата се в традиция конференция привлича едни от най-изтъкнатите специалисти и експерти в областта на кардиологията, ендокринологията, съдовите заболявания, затлъстяването и др.
Конференцията е еднo от най-посещаваните медицински събития и предизвиква огромен интерес за кардиолози, пулмолози, ендокринолози, невролози, ОПЛ, специалисти по съдова хирургия и ангиология и анестезиология.

За участие във форума се попълва регистрационна форма и се заплаща обявената регистрационна такса.

На www.arbilis.com ще може да направите онлайн регистрация до 20 септември 2021 г.

Плащането може да бъде извършено:

♦по банков път :

получател: „Арбилис” ООД, „УниКредит Булбанк“ АД, BIC код: UNCRBGSF IBAN:BG46UNCR96601036210306

♦на място – регистрационното бюро в х-л Сол Несебър Ризорт, Несебър.

Регистрационни такси

Ранна регистрация1
Лекари и служители на фирми – 30.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 10.00 лв

Късна регистрация и регистрация на място2
Лекари и служители на фирми – 40.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 20.00 лв

Онлайн регистрация3
Лекари и служители на фирми – 30.00 лв
Професионалисти здравни грижи – 30.00 лв

Регистрационната такса включва достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали и сертификат за участие.

Ранната регистрация е до 30 август 2021 г.
Късната регистрация е в периода 30 август – 29 септември 2021 г.
Регистрацията на място е на 30 септември 2021 г. на регистрационното бюро в х-л Сол Несебър Ризорт, Несебър.

Забележка: Регистрацията за студенти, специализанти, докторанти и фармацевти е безплатна. Студентите, специализантите, докторантите и фармацевтите трябва да представят документ, удостоверяващ статута им.

Повече информация за форума можете да получите на:

„Арбилис” ООД
София 1142
Бул. „Патриарх Евтимий” 19А
Тел.: 02/ 989 88 77, факс: 02/ 950 17 16
Е-mail: events@arbilis.com
Web адрес: www.arbilis.com

Лични данни
Контактна информация
Регистрация

♦ Регистрационната такса включва достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали и електронен сертификат за участие.

Ние използваме Вашите лични данни за нашето настоящо и потенциално бъдещо сътрудничество и ще ги запазим в процеса на съвместната ни дейност. Ние събираме и обработваме данни за контакт, данни за професионална квалификация, публикации и др., като някои от тях идват от публични източници, особено уебсайтове (правно основание: член 6, параграф 1, буква б) и е) GDPR). Можете да намерите допълнителна информация относно защитата на личните данни в Арбилис ООД и Вашите права тук: http://arbilis.com/privacy.html.

Цените са на човек, в съответното помещение и включват три нощувки на база всичко включено в цената. Хотелската резервация е валидна само след заплащане на нощувките и попълване и изпращане на регистрационен формуляр не по-късно от 17 септември 2021 г.
*Настаняване в двойна стая е възможно само при изрично посочване на второто лице в стаята. При настаняване на един човек се заплаща единична стая.

*В изпълнение на ЗЛПХМ, поради наличието на информация за лекарствени продукти по лекарско предписание в организираните от АРБИЛИС ООД научни форуми, се забранява достъпа на лица, които не са Медицински специалисти, в изложбената зона и в лекционната зала.
Comments are closed.