Main menu

Визия

Интерактивна дискусия на тема: „От науката към практиката” 

17–18 март 2017 г.
София, НДК, зала 6

 

По инициатива на Българската Сърдечна и Съдова Асоциация в периода 17–18 март 2017 г., гр. София, зала 6 на НДК ще  се проведе практическа дискусия на тема: „От науката към практиката” .

Предвиждат се теми за оценка и контрол на различни рискови категории болни – с нисък, умерен, висок и много висок СС риск, като ще се дискутират клинични случаи с интердисциплинарен характер и с участието на водещи специалисти от различни специалности, както и нестандартни рискови фактори (напр. ранна реполаризация, възпаление и др.) и остатъчен сърдечно-съдов риск (също с участието на водещи специалисти от различни специалности).

Практическата дискусия „От науката към практика­та“ е предназначена за ОПЛ, кардиолози, невролози и всички лекари, които в ежедневната си практика се срещат с антитромбозната терапия и с пациенти след остър коронарен синдром.

Научен комитет

Ранната регистрация е до 15 март 2017 г.

Регистрацията на място е на 17–18 март 2017 г. на регистрационното бюро във фоайе зала 6, НДК, София.

Регистрационната такса включва достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали и сертификат за участие.

Забележка: Регистрацията за членове на асоциацията, студенти, специализанти, докторанти и пенсионери е безплатна. Студентите, специализантите и докторантите трябва да представят документ, удостоверяващ статута им.

Плащането може да бъде извършено в брой, в офиса на „Арбилис” ООД (София 1142, бул. „Васил Левски“ 58А), по банков път (получател: „Арбилис” ООД, „УниКредит Булбанк“ АД, клон „Европа“ BIC код: UNCRBGSF IBAN:BG46UNCR96601036210306) или на място на регистрационното бюро във фоайе зала 6, НДК, София.

 

 

Онлайн регистрацията приключи!

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 i 23 i 456

Comments are closed.