Main menu

Шеста научна конференция „Факти, противоречия, дебати в диагностиката и лечението на сърдечните и съдовите заболявания 2020”

Уважаеми колеги,

Поради продължаващата неясна обстановка в България, Европа и света, сега повече от всякога трябва да можем да си сътрудничим като общност, превръщайки кризата в нова възможност.

В тази връзка Организационният комитет на  Шеста Научна Конференция „Факти, противоречия, дебати в диагностиката и лечението на сърдечни и съдови заболявания’2020”, която ще се проведе в периода 30 юли – 2 август 2020 г., в гр. Банско, х-л Грийн Лайф, взе решение, конференцията да бъде хибридна версия. Тя ще се проведе на живо, както е планирано в гр. Банско, но ще даде възможността на всеки регистриран участник, който не може да присъства физически да се включи онлайн във всички научни сесии. Всички сесии ще бъдат излъчвани на живо, като ще дадем възможност да се гледа и запис на конференцията за определен период от време след приключването й.

            Програмата на конференцията и форматът на презентиране от страна на лекторите се запазват без промяна.

            Участниците в конференцията, които ще се включат дигитално, ще могат да се регистрират посредством своите две имена и имейл, на който ще получат линк за достъп до научните сесии, както и комплект делегатски материали /бележник с програма на конференцията + брошури на фирмите подкрепили форума/.

Надяваме се, че внедряването на модела на хибридна конференция е подходящ и ефективен комуникационен канал в режима на „новото нормално“.

            Благодарим за Вашата лоялност и подкрепа. Бъдете здрави, бъдете активни!

 

Научен комитет

Председатели

проф. Борислав Георгиев
проф. Георги Момеков

Членове

проф. Боряна Делийска
проф. Детелина Луканова
проф. Елина Трендафилова
доц. Наталия Чилингирова

Организационен комитет

Иван Батаклиев


Comments are closed.